top of page
Dupa-11.jpg

MEER OVER ONS

DUPA is in 2020 geboren

Als onderdeel van ReVas N.V. werd op initiatief van de directeur Hariepersad Soekhlal, Dupa Paints opgericht. DUPA Duisburg Paints is een Surinaamse verffabrikant die garant staat voor professionele verven en toebehoren. Een hoogwaardig uitgebreid verflabel, ontwikkeld en geproduceerd in Suriname. Wat is begonnen met een zeer matte, ecologische en schrobvaste (klasse 1) muurverf is inmiddels een compleet assortiment geworden van hoogwaardige en duurzame lakken, primers en verschillende specials.  

Onze MISSIE

DUPA helpt jou je huis mooier maken. Met duurzame verf, maar vooral met heel veel passie en persoonlijk advies.

Onze VISIE

Wij gaan zorgvuldig om met wat waardevol is; onze medewerkers, distributiepartners en afnemers. Wij bedenken oplossingen die daadwerkelijk bijdragen aan een betere balans tussen mens, milieu en winst.

missi
visie

We love what we do and we do what we love

Ik ben Reshmi Soekhlal en maak ook deel uit van Team DUPA. Samen ontwerpen we premium kwaliteitsverf in Suriname met een geweldige prijs-kwaliteitsverhouding. Mijn liefde voor techniek was al vroeg aanwezig. Mijn vader is contractor en sprak altijd over de bouw. Na de studie Technische Bestuurskunde aan de TU Delft afgerond te hebben, stapte ik daarna vrijwel meteen in het vak. Ik trad in dienst als Jr. Projectmanager bij een bouwbedrijf in Twente. Tijdens deze periode vertelde mijn vader mij over zijn droom. Zijn eigen verffabriek. Het is sindsdien razendsnel gegaan.

 

Trots ben ik op mijn team en op hetgeen ze binnen korte tijd hebben bereikt. Mocht je je afvragen wat ik doe binnen het bedrijf? Een beetje van alles. Van marketing tot projectbegeleiding. Het is een familiebedrijf, klein en knus. Vol liefde en passie. We love what we do and we do what we love. 

Dupa-14.jpg
bottom of page